WELCOME


About me

heyy stalter, my name is Tengku Daniel Hafizee. Blog tak cantik pun. Kalo tengok-II saje tak cukup, follow lah sekali blog ni. Hehe. Terima Kasih yang dah follow tu. Kerjasama anda amatlah dihargai <3

Friday, 25 November 2011

MOOD HILANG :(

HEYYY, saye saket hati sekarang ni btw.. Die ckp kat sy die totally SINGLE.. Ckp tu kwn je. So, sy percaye 100% kat die. Nak bt mcm mne. Tules blog ni sambil nangis. Die permainkan sy. Sy tahu sy tak mcm orang laen. Yg mntak couple AWAK kan ? Sokay lha. Sy terima seadanya. Sy cume mampu bersabar. Lepas ni sy tak akan couple dah. Dah cukup saket ni. Even awak tak suke sy pon, ckap je lhaa. jgn dok sakitkan hati sy. Awak tahu sy dah mule SAYANGKAN awak. Dan awak pon balas balek. Sy rase hidup saye dah happy tyme tu. Last2 mcm ni pulak ye yg terjadi. Tak pe lha. Terima kasih dah tumpangkan saye dengan KASIH-SAYANG walaopon awak sayang saye MAEN2 je. Takpe. Die ckp die bt FAKE RELATIONSHIP je. Tnye byk kalii awak ckp bnde sme. FAKE ! FAKE ! FAKE !~.. Sy usya FACEBOOK awak. Sy tengok BUAH HATI awak tu post kat wall "biyy, i miss you sayangg :'( <3 :* ".. Sy siap ber-comment lg dengan BUAH HATI  die tu.. Takpe lha. Moge bahagie selalu. Sy sedar lha sape sy. Sy BUROK. Sy TAK HOT macam FRIENDLIST FB awak. Walaopon semue tu sy, sy masih ada HATI & PERASAAN. Btw, hari ni *25/11. Befday buah hati awak. Mesti awak happy kan. Takpe lhaa. Nak buat mcm mne. Mmg naseb sy dah pun. Even awak dah lupe sy, sy takkan lupe awak pon. Sebab sy sayang awak. Jage hati BUAH HATI awak tu baek-baek ye.. Takpe lha. Sy akan cube 100% untuk lupekan awak.. Saye taknak awak wujud lg dah dalam hidup sy.. 1st tyme menanges kerana CINTA.. :')

ASSALAMUALAIKUM :')

No comments:

Post a Comment