WELCOME


About me

heyy stalter, my name is Tengku Daniel Hafizee. Blog tak cantik pun. Kalo tengok-II saje tak cukup, follow lah sekali blog ni. Hehe. Terima Kasih yang dah follow tu. Kerjasama anda amatlah dihargai <3

Sunday, 27 November 2011

People Always Confuse :|

Heyy, im back with the fully story from my heart.. Takpo lah, sy tak suke sedeh2 ni. Nnti seri muke hilang. hehe. Sy okayy je. Dear Blogger.. wanna say that im single now. Itu lah sy mention skali " People Always Confuse ".. Laiun kali nak bt kputusan tu biarlah dgn Confident.. Alahaii.. Lepas ni taknak couple dah dgn orang nme nye Bi SEXUAL. Kalo couple, mcm ni lahh.. Aduiiyyy.. Hmm. Sokay.. Be smile ever. Tak mau sedeh2 lah.. Hehe.. Nak tau tak, hari ni 28 hri bulan 11. sy pg Singapore. Nak support Girls' Generation kat MAMA 2011 yang bersiaran langsung dekat Singapore. jyeahh~ Tak sabar lah nak tengok diorang.. Mintak-mitak lah lepas balik dri sane dapat mnghilangkan mse-mse yang mnyedehkan kat Malaysia ni.. haduiiyy.. Sukar sgt kot.. Takpe sy akn cube sdaye upaya sy. Sy harap, sy mampu. hehe.. tengku Daniel Hafizee Fighting ! yeahh.. byee ~ :)

No comments:

Post a Comment