WELCOME


About me

heyy stalter, my name is Tengku Daniel Hafizee. Blog tak cantik pun. Kalo tengok-II saje tak cukup, follow lah sekali blog ni. Hehe. Terima Kasih yang dah follow tu. Kerjasama anda amatlah dihargai <3

Thursday, 5 January 2012

Nak ad pengalaman baru :D

      Heyy there, nak bgtau stu bende nihh.. Nak  tau tak ? Sebenarnye kan.. Sy mahu seorang abang. Sebab semue sy dah rase. Boyffie.. Girlffie.. Kakak.. N adik. Nahh.. So, dulu pernah lha ad abg.. Tp kejap je. Bukan sebab gadoh ataupon bnde2 yg x spatotnye belaku. Heeee.. Die meninggal le. Maklum lha. Allah syg kan dy.. Kite tak tahu dengan semue tuh..Btw, sy dah suroh boypreng sy recommend kan sy dekat adk & abg angkt dy.. Heee.. Tu pon kalo dy nak le. Sebab sy biase je.. Kwn2 boypreng sy tu, semue nye hotstuff.. Tak layak le rase. HAHA..

                      Sementare tu, nak tau lebeh best ? Semalam kan. Sy bergayot dengan boypreng sy smpai 2 jam. 1st tme le kot.. Heeee.. Tak biase buat.. Best tau takk. Bermanje-2.. Alaaaa, bukan nye selalu kann ? :)
Lgpun dy yg call.. HAHA. Mencari kesempatan le.. Btw, sy tak mencarii publisiti dri dy.. Sy tau dy salah sorang budak yang HOTSTUFF gitu.. isn't wrong  ? :)

                           Sy byk reccommend kan dy artis kegemaran sy.. Iaitu So Nyuh Shi Dae a.k.a Girls' Generation.. HAHA.. Sy recommend kan Taeyeon sy kepada dy.. HEHE.. Sebab Boyprengg sy suke artis yang tarik vokal tinggi. That's why sy kenalkan Taeyeon kpd dy. Sebab Taeyeon tarik vokal tinggi jugak :)

                                                               Tak sabar lhaa nak ad abg.. Tp sy tak curang.. Sy menyayangi orang yang akan menjadi abg sy itu hanya sebagai abg.. Tak lebih.. Sebab sy dah ad boyprengg :).. Sy pun dah mintak izin dengan Boyprengg sy.. Dy cakap "ilek dah r.. " :D

No comments:

Post a Comment